BAKKERIJ BRAKENHOFF INTRODUCEERT BRAKENHOFF’S PUUR !
Na een lange tijd van onderzoek, proefbakken en testen is het zover, bakker Jaap Brakenhoff
op het Rosariumplein in Krommenie introduceert zijn eigen Brakenhoff’s broodspecialiteit met de naam BRAKENHOFF’S PUUR !
Jaap Brakenhoff ontwikkelde het brood in samenwerking met een grondstoffenleverancier. De uitgangspunten hierbij waren
eerlijk , heerlijk, authentiek en puur ! Dit zijn precies de punten waarop de Bakker zich wil onderscheiden.
BRAKENHOFF’S PUUR is een brood op basis van tarwe, haver en gerst en kent absoluut geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.
Het brood is daarom e-nummervrij, dit noemt men ook wel Clean Label.
Toch blijft het heel lang zacht en is het super lekker. Ook kent het brood uitstekende eeteigenschappen.
BRAKENHOFF’S PUUR is ook interessant qua voedingswaarden. Het is rijk aan vezels en eiwitten en bevat minder zout. Ook is het lactosevrij!
JAAP BRAKENHOFF beveelt dit brood van harte aan.