Nog eventjes….

Vanaf dinsdag 20 augustus zijn wij er weer!

Velen zullen blij zijn om weer te kunnen genieten van hun vertrouwde brood, maar er zijn er natuurlijk ook die de weg naar de ambachtelijke bakker maar moeilijk kunnen vinden en daarom een paar redenen die wellicht ook hen kunnen overtuigen.

  1. bij de ambachtelijke bakker wordt je nooit als nummer beschouwd. vaak kennen wij je en weten wat je voorkeur is en zo niet dan nemen wij graag de tijd om je te leren kennen.
  2. de ambachtelijke bakker verkoopt unieke producten. een krentenbol of een halfje volkoren zijn bij iedere bakker net even anders, dat heeft te maken met vakmanschap. iedere bakker voegt aan al zijn producten iets van zichzelf toe. dat zie je niet alleen, dat proef je ook!
  3. de ambachtelijke bakker weet wat jij wilt. als lokale specialist speelt de bakker in op de wensen van zijn lokale doelgroep. en als hij nog niet heeft wat jij wilt kun je er gerust naar vragen.
  4. je ambachtelijke bakker is een expert. zelfstandige winkeliers bestaan vaak al tientallen jaren. dikwijls is een bedrijf van vader op zoon overgedragen. en niet alleen het bedrijf, ook de kennis en ervaring wordt doorgegeven en gewaarborgd. de passie voor ons product is wat ons drijft wat betekent dat de klant het best mogelijke advies en product krijgt.
  5. je ambachtelijke bakker geeft kleur aan Krommenie. lokale winkels brengen variëteit en geven kleur aan een winkelcentrum. wij maken het winkelgebied uniek.
  6. de ambachtelijke bakker is lokaal betrokken. lokale bedrijven steunen vaak initiatieven in de regio. ze sponsoren sportclubs en verenigingen en plaatselijke evenementen en goede doelen.
  7. je ambachtelijke bakker biedt gemak. lokaal winkelen is gemakkelijk. het kost weinig tijd en je kunt dichtbij de winkel “gratis” parkeren.
  8. je ambachtelijke bakker zorgt voor vernieuwing. altijd is de bakker bezig om zijn assortiment te vernieuwen. het is natuurlijk prima als je graag je eigen vertrouwde product wilt, maar er is ook altijd wat nieuws te ontdekken.                                         “eenmaal geprobeerd, immer begeerd”

1 reactie op “Nog eventjes….

  1. Pingback: keto diet green beans