Wereldberoemd in Noord-Holland!

Ruime keuze bij Bakker Jaap Brakenhoff

(Foto: aangeleverd)

KROMMENIE – Bakker Jaap Brakenhoff uit Krommenie maakt elke dag meer dan veertig soorten brood op ambachtelijke wijze. Het is de laatste bakkende bakker in Krommenie. Daarnaast heeft de winkel een ruim assortiment aan koekjes en taartjes.
“In juli 2003 heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen”, vertelt Jaap. “Vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik al in de bakkerij te vinden. Bakker zijn is een prachtig beroep vanwege de veelzijdigheid; elke dag is het weer spannend om mooie producten neer te zetten. Wij hebben een zeer breed assortiment, er zijn maar weinig bakkers met zo’n ruime keuze. Alles wordt bereid op een ambachtelijke manier met de beste ingrediënten. Versheid en kwaliteit maken het onderscheid. Wij proberen altijd vernieuwend te zijn met nieuwe broodsoorten en andere gebakjes of koekjes. Nu is ‘haver’ een zeer gezond graan, hot! En daarom hebben wij ook koekjes en diverse broodsoorten met haver ontwikkeld.”
Bakkerij Jaap Brakenhoff, Rosariumplein 13 in Krommenie, 075-6287586, bakker@jaapbrakenhoff.nl, www.jaapbrakenhoff.nl en op Facebook bakkerij Brakenhoff.

Artikel geplaatst op donderdag 02 juni 2016 – 13:59

Reacties zijn gesloten.